fbpx

Marco Tiggelaar

Asked a question
Minor bug - "LetsEncrypt Certificate successfully installed on website"

I've noticed that SolidCP reports "LetsEncrypt Certificate successfully installed on website" even when the installation fails. This is a bug! How to replicate: Use SolidCP to set up a bogus domain and...

17 - 01 - 2020 2
Posted an answer
how to add a Scheduled Tasks to run a PHP page in selected time?

You can use "Check Web Site Availability" for this purpose. But, apparently it doesn't work unless you enable one of the "Send message if ..." checkboxes.

04 - 01 - 2020 5
Posted an answer
SmarterMail Automated Forwarding

Same issue here. I think it worked correctly in SmarterMail 14, but apparently fails since we upgraded to SmarterMail Build 7125. That was a couple of months ago, but I wasn't aware of the problem until...

13 - 12 - 2019 5
Posted an answer
Let’s encrypt renewal issue after update to Version 1.4.4

I've had many LetsEncrypt auto-renewal failures, and I'm finally realizing that the problem is related to various storage locations used by letsencrypt-win-simple and now wacs.exe. My C:\SolidCP\Server\bin\LetsEncrypt...

16 - 10 - 2019 5
Posted an answer
Installer issues

Seriously? Where do you recommend that, besides here? I've avoided the powershell script because https://solidcp.com/kb/update/ indicates it's a Beta. Meanwhile https://solidcp.com/downloads/ gives no...

17 - 09 - 2019 5
Answer was selected as best
17 - 09 - 2019 10
Received an upvote
08 - 09 - 2019 10
Asked a question
Installer issues

Every time I use SolidCP installer to update SolidCP Enterprise server, I have problems unless I do the following process : (1) Stop the SolidCP Scheduler (to avoid locked-files errors) (2) Use the SolidCP...

05 - 09 - 2019 2
Posted an answer
Installation issue on Windows Server 2019

Thanks, that's it. ASP.NET 4.7 was installed under "Features" but this one was missing: Roles -> Web Server (IIS) -> Application Development -> ASP.NET 4.7

05 - 09 - 2019 5
Asked a question
Installation issue on Windows Server 2019

I am trying to install version 1.4.4 of "SolidCP Server asp.net v4.5" using SolidCP Installer on Windows Server 2019. SolidCP.Installer.log shows the following. INFO: OS check: Windows Server 2012 x64...

03 - 09 - 2019 2
Received an upvote
Disk Space Report

For most Users (non-resellers directly under ServerAdmin), the disk space report page shows Files only. How can I make it show SQL Server and Mail as well? (I can see the data exists in PackagesDiskspace...

18 - 08 - 2019 10
Posted an answer
Cannot import website with “All unassigned” IP setting

No real solution. I think I ended up deleting the website from IIS and creating a new website in SolidCP.

04 - 06 - 2019 5
Asked a question
Cannot import website with "All unassigned" IP setting

When I try to import a website into a hosting space, the procedure fails. No error is shown, but I found the following in audit log: Could not import the web site because no dedicated IP address match...

15 - 02 - 2019 2
Posted an answer
website importing

I don't think either way is "wrong" but in general I would prefer the less cluttered approach, especially for someone who uses a lot of subdomain websites. Perhaps the system should give a choice of doing...

15 - 02 - 2019 5
Received an upvote
Disk Space Report

Furthermore "Files" are double-counted for resellers (at least on my system where I configured end-user spaces to be inside the reseller space folder). For GroupID=1, the PackagesDiskspace table has a...

06 - 01 - 2019 10
Posted an answer
Renewing Let’s Encrypt SSL certificate

I think the most recent one worked in command line without any changes. That one had apparently timed out in SolidCP (and displayed the Error.htm message after a LONG delay). Meanwhile, for another site...

27 - 11 - 2018 5
Posted an answer
Renewing Let’s Encrypt SSL certificate

Thanks Trevor, that's interesting, especially since my second scheduled task has not been successful in getting everything to renew automatically. I have tried adding --usedefaulttaskuser when running...

26 - 11 - 2018 5
Received an upvote
14 - 11 - 2018 10
Posted an answer
Scheduled Tasks Not Running

This problem sounds familiar to me. 🙂 Make sure the SolidCP Scheduler service is running. If you need to start it, check back a few minutes later to make sure it hasn't stalled. On my system, after...

14 - 11 - 2018 5
Posted an answer
Let’s Encrypt v1.4

I think it helps to add something like the following to the system.webServer section of the LetsEncrypt Web_Config.xml file, and (if it doesn't cause problems) maybe this change could be made within the...

14 - 11 - 2018 5
Load More
Downloads