fbpx

Marco Tiggelaar

Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

Could you just tell me what I am missing in the DNS records and I will do it manually in DNS Manager, by-passing SolidCP.

19 - 04 - 2018 5
Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

...and now a further update; since the change I made above and it went back to the IIS splash page, it now no longer goes to the IIS Splash page either, now I just get a message as below instead: This...

09 - 04 - 2018 5
Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

Another odd thing. After I checked it originally it was still showing the ISS splash page as I said, but I then tried again and it loaded the website at the preview domain! I thought then that it was because...

09 - 04 - 2018 5
Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

Thanks again Marco Ok, so it seems I am confusing myself here. When I set up SolidCP I fumbled my way through until I got it working. I did everything you said in the "Virtual Server" configuration settings...

09 - 04 - 2018 5
Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

Thanks again for your reply Marco. I configured the Alias Domain in the PREVIEW DOMAIN section of the Virtual server to customerdomain.com."myservername.com" and also checked the "Allow Customer Sub-Domain"...

06 - 04 - 2018 5
Posted an answer
Instant Alias Not Working as in WSP 2.1

Could anyone give me a quick walk-through in how I can set up an instant alias for a customer in SolidCP please?

05 - 04 - 2018 5
Posted an answer
ASPNET Core

Thanks as always Marco.

29 - 03 - 2018 5
Posted an answer
ASPNET Core

Hi Guys I am just trying to install a ASPNET Core Application for the first time and cannot get it to run. I have installed the .Net Core SDK on the server but there is no option to select Core for the...

27 - 03 - 2018 5
Posted an answer
Odd DNS txt record naming problem

Great. Thanks Marco.

29 - 11 - 2017 5
Posted an answer
SolidCP WHMCS module v. 1.1.2 – now compatible with PHP7

Thanks for your reply Marco. So I realised that I hadn't actually tried connecting from the Linux server directly and gave it a go. Here was the outcome: [root@vps ~]# wget -p http://siteURL.com:9002...

29 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Odd DNS txt record naming problem

Hi Trevor Thanks for your reply. Here you can see that the txt record (DKIM) was added to the DNS in the subdirectory:   But in SolidCP it does not show at all: I have tried adding it to...

28 - 11 - 2017 5
Posted an answer
SolidCP WHMCS module v. 1.1.2 – now compatible with PHP7

I tried that as well just like you said, but still won't connect. I have a feeling it is to do with the MS Server connection permission not accepting the connection. What permissions would I need to check...

28 - 11 - 2017 5
Posted an answer
SolidCP WHMCS module v. 1.1.2 – now compatible with PHP7

Hi Marco Yes, the hostname is the same as the URL I used to access it via a browser (with the port added), and also the IP which I also confirmed via browser access with the port added. There is no SSL...

27 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Odd DNS txt record naming problem

I also accessed Event Viewer via SolidCP (previously I did it via Server Management) but SolidCP gave this message: The description for Event ID '3150' in Source 'Microsoft-Windows-DNS-Server-Service'...

27 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Odd DNS txt record naming problem

Hi Marco Thanks for your reply. I checked the Audit Log as you said and there was nothing there at all. I then checked the Event Viewer and it simply said that the record was added: The DNS server wrote...

27 - 11 - 2017 5
Asked a question
Odd DNS txt record naming problem

Has anyone encountered an issue with trying to add a TXT DKIM DNS record for google._domainkey? It seems the "google._domainkey" name will not be accepted in SolidCP DNS Zone Editor because of the ....

24 - 11 - 2017 2
Posted an answer
SolidCP WHMCS module v. 1.1.2 – now compatible with PHP7

I am having the same problem with it not connecting on the server test. I can access Enterprise Server via a browser on the server and also remotely via port 9002 yet WHMCS just goes round and round and...

24 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Error Creating Database

Hi I am having the same problem. I have SQL server 2016 web, I have MSSQL service enabled, I created an SQL security login user and gave it a password and sysadmin rights, then confirgured the service...

23 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Backup and restoration of a customers space

So I tried it again with a fresh space back-up and again it failed. I did a search in the XML file for all instances of "packageId" and changed them to the new space ID. It did find a couple of instances...

23 - 11 - 2017 5
Posted an answer
Backup and restoration of a customers space

Yes, sorry, I missed that from my list. I did re-zip the file with the editied XML file. I will try another one now to see if I may have missed a step.

23 - 11 - 2017 5
Load More
Downloads