Marco Tiggelaar

Posted an answer
Distribution group

Hi Abad42, We updated SolidCP to the version 1.4.4 a couple of months ago and we found out this week that we are having the same issue you have described. We are able to go around the problem by going...

23 - 03 - 2020 5
Posted an answer
Problem creating mailbox for a specific domain

Hi Marco, Sorry it took me some time to get back to you. First, thanks for your help regarding this issue. In fact, you put me on the right path when you pointed out that SoldidCP couldn't find the Public...

10 - 03 - 2020 5
Posted an answer
Problem creating mailbox for a specific domain

Hi Marco, Thanks for replying. PFFIX do exist for my hosting domains. I will update my SolidCP version has we are 3 or 4 versions behind. If this can't help with the issue I might reach you later on....

21 - 01 - 2020 5
Posted an answer
Problem creating mailbox for a specific domain

Hi Marco, Thanks for replying. The UPN is set correctly. About the "ExchangeAttribute1", do you refer to the attribute "extensionAttribute1" that you can find in the user properties ? If it's the case,...

02 - 01 - 2020 5
Asked a question
Problem creating mailbox for a specific domain

Hi, We are hosting different domains on our Exchange Server 2016. Our SolidCP version is 1.4.0 For one of the domain when we create a mailbox through SolidCP the mailbox is creating without any errors....

28 - 11 - 2019 2
Registered
Adding a new user resultd in red -1 banner

Hey,   You will want to check the audit log and the machine running the Hosted Orgs eventlog for any errors.   It sounds like it could be a duplicate user or somebody has already made a contact...

28 - 11 - 2019 10
Downloads