fbpx

Marco Tiggelaar

Posted an answer
Import of DNS zones not working after update to 1.4.1 (but Wireshark shows backend is working)

Thanks Marco, I was thinking the same.  However the domains missing are not in the dbo.Domains table.  In fact, that table has only 117 domains while my DNS server has a few hundred domains. Even when...

27 - 08 - 2018 5
Asked a question
Import of DNS zones not working after update to 1.4.1 (but Wireshark shows backend is working)

Hello, It looks like after upgrading to 1.4.0 or 1.4.1 the DNS zone import doesn't work anymore.  I didn't use it for about 2 months but just saw it doesn't work anymore. SolidCP 1.4.1 on all servers...

27 - 08 - 2018 2
Posted an answer
Single-Signon broken since upgrade to 1.4 ? (Fiddler to ezUsers.asmx gives 500 error!)

MY FAULT!!   I got it working.   For some reason we posted the  USERID  from the DotNetNuke site (which is in fact the USERNAME in SolidCP).  We should post the USERID. Very strange this worked...

02 - 02 - 2018 5
Posted an answer
Single-Signon broken since upgrade to 1.4 ? (Fiddler to ezUsers.asmx gives 500 error!)

I have just installed Fiddler on the Same server as where the ENTERPRISE Server is running.    Then I even get a NullPointer Exception / Stack Trace...  :       HTTP/1.1 500 Internal...

02 - 02 - 2018 5
Posted an answer
Single-Signon broken since upgrade to 1.4 ? (Fiddler to ezUsers.asmx gives 500 error!)

Hi,  I've tested while setting the password policy and complexity OFF (in SolidCP) and entererd a very simple password  (just something like:  t1e2s4sapp ) The strange thing is I get a "Server was...

02 - 02 - 2018 5
Asked a question
Single-Signon broken since upgrade to 1.4 ? (Fiddler to ezUsers.asmx gives 500 error!)

Hello,   I had created our own 'Single-Signon' solution: When a users logs into our website (DotNetNuke),  under-the-water a password CHANGE is done in the SolidCP.   Now the user can click...

02 - 02 - 2018 2
Posted an answer
DNSSec – SIDN

+1    Looking forward to it 🙂

25 - 01 - 2018 5
Asked a question
Search on this forum is broken

Is it only me, or does anyone have that the Search on this forum is broken (for several weeks) ?  I am using Chrome.

25 - 01 - 2018 2
Posted an answer
Let’s Encrypt SSL Renewal Information

I am also interested for which version 'Let's Encrypt integration' is set ?

11 - 07 - 2017 5
Posted an answer
SSO or login integration from DotNetNuke

Thanks Trevor!   So I can just generate a simple HTML forum from my ASP, PHP or any other CMS code..  Which looks like this:     <form action="{$SolidCP_url}/default.aspx?pid=Login"...

10 - 05 - 2017 5
Posted an answer
SSO or login integration from DotNetNuke

(oops, something went wrong with Copy, paste) I mean:   Is this correct?   I see a Login-link is generated but you still need a password.  or is a session added using these lines:  ? [code]...

10 - 05 - 2017 5
Posted an answer
SSO or login integration from DotNetNuke

Thanks Marco,   I will looked at the POST script and will document/explain my solution here so anyone can integrate SolidCP in their own Website with Single-Signon.     I am looking file:...

10 - 05 - 2017 5
Posted an answer
What is Remote Web Management?

I also get the error: "Management Service is not installed on the web server. Please contact your system administrator."   I installed it under Windows Features/Roles -> IIS. In the Internet...

09 - 05 - 2017 5
Downloads