0

Hi Guys,

im trying to change a mailbox plan of one user, and after some time applying the permissions, on SolidCP panel, the user shows the new mailbox plan, but the settings are not aplied.

Searching on panel logs, i can see this:

00:00:00
Org ID: 167
00:00:00
Org Name: domain.com
00:00:00
Account ID: 5429
00:00:00
Account Name: user00000
00:00:00
Sam Account Name: EXCHANGE\user00000
00:00:00
Display Name: DOMAIN USER
00:00:00
Email Address: user@domain.com
00:00:00
RetentionPolicy/Archiving: 0
00:00:00
Enable Archiving: False
00:00:00
Mailbox Plan ID: 81
00:00:00
EXCHANGE_GET_ORG_STATS
00:00:00
Org ID: 167
00:00:00
Org Name: domain.com
00:00:00
By Organization: True
00:00:00
EXCHANGE_GET_EXCHANGE_MAILBOXPLAN
00:00:00
Account ID: 5429
00:00:00
Account Name: user00000
00:00:00
Sam Account Name: EXCHANGE\user00000
00:00:00
Display Name: DOMAIN USER
00:00:00
Email Address: user@domain.com
00:00:00
EXCHANGE_GET_EXCHANGE_MAILBOXPLAN
00:00:00
Mailbox Plan ID: 81
00:00:00
Mailbox Plan Name: Enterprise
00:00:00
Mailbox Plan Unique Name: SCPPolicy81_Enterprise
00:02:12
Retention Policy ID: 0
00:02:12
EXCHANGE_GET_EXCHANGE_MAILBOXPLAN
00:02:13
Error SetMailBoxRetentionPolicy: The retention policy “$null” was not found. Please make sure that you typed the name correctly.

How i can solve this?
In a fast search using the console, i can see all mailboxes with empty option in Retention Policy.

Im using Exchange 2013 and upgraded today to SolidCP 1.4.4. (earlier version was 1.4.3)

Regards.

Answered question