Trevor Robinson

  • Hello,

     

    Can you check the file: C:Program Files (x86)SolidCP InstallerSolidCP.Installer.log

     

    This should show how the upgrade went. You will also want to upgrade the installer to the latest v […]

  • Hello,

     

    I can see in your screen shots it shows version 1.2.1. Did you try roll this back?

     

    Thanks,

     

    Trevor

  • Hello,

     

    Can you try load the portal up from the local server? It should give more details on the error.

     

    The image of Enterprise server shows version 1.2.1 so i would check it has also u […]

  • Hello,

     

    Reboot is a known issue and currently logged in our bug tracker. There is currently no ETA on when this will be fixed.

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    I have tried this in our development environment and was unable to recreate the issue.

     

     

     

    Can you please let me know which version of SolidCP you are using?

  • Hello,

     

    Sorry for the delay in my response. Currently there is noway through the API to decrypt the passwords that im aware of.

     

    You are best to reset the passwords on the new server once the a […]

  • Hello,

     

    Sorry for the lack of response. I’m glad you have the issue fixed.

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    It is not possible due to the fact that it uses AD accounts for the account management.

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    To move the database you will need to move the database I would do this by:

     

    Run the installer and make a new database (With a different name).
    Copy the old database (if on a different s […]

  • Hello,

     

    You can check the eventlog to see if there was an error. It can be caused by the database not being ready when the service starts.

     

    One solution would be to set the startup type to ” […]

  • Hello,

     

    Can you tell me at what part through the wizard you are getting the error (If you can provide a screen shot it would be great)?

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    You would need to rebuild the config file for the installer.

     

    You can find a copy of the config file at h […]

  • Hello,

     

    Can you check your portal app pool is started?

     

    With regards to the service i would check the SolidCP.SchedulerService.exe.config to make sure it has the correct database and c […]

  • Hello,

     

    This should be possible from the VPS menu (It is not possible from the Import resources like others).

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    Would you be able to try remove and install the SolidCP Server (NOT the portal or Enterprise Server)?

     

    This should fix the problem for you.

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    Can you please check the event viewer -> SolidCP to see if it provides any extra details on the error?

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    I have added this as a suggestion to our tracker but we are unable to give a ETA on when/if this is added.

     

    Can you tell me what Kerio offers others like Smartermail or MailEnable do n […]

  • Hey,

     

    That is correct

     

    Use SNI = checked

    Use Centralized Certificate Store = unchecked

     

    Would you be able to look under the application log in windows event viewer for anything logged wi […]

  • Hello,

     

    Can you please try run:

    Set-ExecutionPolicy RemoteSigned

     

    and then rerun the powershell script?

     

    Thanks,

     

    Trevor Robinson

  • Hello,

     

    Can you please check when you go to Configuration -> Servers -> select the web server and which version does it show on the right side?

     

    Kind Regards,

     

    Trevor Robinson

  • Load More