fbpx

Marco Tiggelaar

Hello All.  We upgraded our WSP to Solid CP using https://solidcp.com/kb/installation/migrate-websitepanel-solidcp/ which resulted in version 1.0.3 running. When I attempt to use the Auto Upgrade Powershell...

View Question
0 Votes edited answer

I tried to import the PSS Snapin's but that failed. I read to just use Import-Module "sqlps" and that should load the modules I need. I then ran the script and got a different error: Cannot index into...

View Question
0 Votes commented on answer

Thanks Trevor. One question I have is you said "We would recommend you backup your database as when you remove the old Enterprise server it will remove the active DB which will need to be restored." Is...

View Question
0 Votes

One other thing I noticed is when I attempted to install Enterprise on my SQL server using the SolidCPInstaller.msi it errors out saying a new versions of SolidCP Installer is already installed which I...

View Question
0 Votes edited answer

Thanks Trevor, that was exactly what I needed!

View Question
0 Votes

Thanks Marco, I'll give that a try.

View Question
0 Votes

Hi. Is there an updated PowerShell script that is working when you have your enterprise server and SQL server on different servers?

View Question
0 Votes commented on answer

Marco, can you elaborate on what we need to do in the database for: "Flip the SolidCP Provider over from 2010 to 2016 (can only be done in the database)" and where is the "the Public Folder fix" ? Is...

View Question
0 Votes

Thank you Marco. Is there a document on going from Exchange 2010 to 2013?  I looked under your documentation but didn't find anything. Just want to know if there are some other steps I might be missing....

View Question
0 Votes

I think there is a typo in the script. I believe: $oabs | %{$name = $_.Name; should be: $oabs | %{$name = $_.Name}; correct?   I also get an error when this line is executed: [PS]...

View Question
0 Votes edited answer
Load more answers
Downloads