Exchange ECP
 
Notifications
Clear all

Exchange ECP

13 Posts
4 Users
0 Reactions
3,935 Views
Posts: 1964
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 9 years ago

Odd,

The UPN Login change should of worked (please check my screenshot)

Aslong as it lists the @domain.com correct it should not overwrite or change the UPN.

Reply
Posts: 26
Topic starter
(@digiweb)
Eminent Member
Joined: 8 years ago

Hi Marco,

When i open this screen i see that it quickly change from customerdomain.nl to internaldomainname.nl.

now comes the weird part, my test account displays correctly but after removing this account and recreate it, it gets the same weird problem (changed when opening by ECP)

Exchange 2016 CU 10 (DAG)

SolidCP Log:

[10/22/2018 10:09:02 PM] WARNING: Exchange Invoke error: Cannot open mailbox /o=COMPANY/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=Server Nane/cn=Microsoft System Attendant.

[10/22/2018 10:09:06 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The Archive Mailbox is not enabled for Test User.

[10/22/2018 10:09:27 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The operation couldn't be performed because object 'company.nl_test.user@company.nl_members' couldn't be found on 'Domain Controller Server Name'.

[10/22/2018 10:09:27 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The operation couldn't be performed because object 'company.nl_test.user@company.nl' couldn't be found on 'Domain Controller Server Name'.

Kind Regards,

Robin

Reply
Posts: 1964
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 9 years ago

hmm, for me it stays (on all accounts)

Though to be honest i tried alot of different solutions since exchange 2010, i did think just changing the OWA to upn solved it for me.. but maybe it has been a combination.

I know for sure if you add the domain to Domain suffix in AD it stays (i didn't do that for solidcp.com but that was one of my findings back in 2010 or something).

I will double check my dev lab on this (as it doesn't got any modifications like my live).

The errors/ warnings you got is correct, it basically checks all perm settings and compares them with mailbox (which the default groups ofcourse don't have) it's a bit sloppy but it's nothing to worry about.

Reply
Posts: 26
Topic starter
(@digiweb)
Eminent Member
Joined: 8 years ago

Hi Marco,

thanks for this information, i'll also start testing.

Reply
Posts: 26
Topic starter
(@digiweb)
Eminent Member
Joined: 8 years ago

Hi Marco,

It seems to be AD related, exchange and rds can't find the domain name (UPN).

if you run Get-UserPrincipalNamesSuffix do you see other domains except solidcp.com?

Kind Regards,

Robin

Reply
Page 2 / 3
Share: