Add Web Site Domain...
 
Notifications
Clear all

Add Web Site Domain Pointer error

20 Posts
4 Users
0 Reactions
4,586 Views
Posts: 9
Topic starter
(@xikebattu)
Active Member
Joined: 8 years ago

Hi tech,

I setup SolidCP on window 2012, IIS8.

When I click webiste  tiengvang.com -> click Add Web Site Domain Pointer -> enter

Form:

Web Site Pointer:   abc.com

Select domain: I choose domain tiengvang.com

But error:  Enter valid hostname

 

If Web Site Pointer: I enter is test  ok. But I want pointer other domain to tiengvang.com but not success.

19 Replies
Posts: 1965
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 9 years ago

Hello,

I can't reproduce the issue.

Do you have SolidCP v1.1.2?

as i tried adding domain.com (leaving field empty) on my dev and live environment without issue.

It only complains when the domain is already a pointer (the default website domain for example).

Regards,

Marco

Reply
Posts: 40
(@king-dude)
Eminent Member
Joined: 8 years ago

Hi,

I also get Enter valid hostname if i try www.abc.com i am running 1.1.2

It only works if i puting one singel name like test and then select the domain.

so the pointer is test.mydomain.com

Regards

Pelle

Reply
Posts: 1965
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 9 years ago

Can you retry when you have "Enable Hostname Support:"  disabled in your hosting plan?
maybe that would explain why it's working for me but not you guys.

Reply
Posts: 40
(@king-dude)
Eminent Member
Joined: 8 years ago

Hi,

No it dosent matter if i check or uncheck that, its the same behavior.

Reply
Page 1 / 4
Share: