King-Dude
@king-dude
Eminent Member
Joined: Oct 7, 2016
Topics: 13 / Replies: 27
Reply
Answer: Browse folder website

Thanxs for pointing me to the right direction! I dident select the primary group on virtuall servers so probably that was the problem, so after i cha...

8 years ago
Topic
Replies: 2
Views: 1078
Topic
Replies: 1
Views: 675
Reply
Answer: SSL bind to website

Hi, I had SNI support enable when i did this. I did everything from solidcp SSL tab generate code etc. (i was serveradmin) So it should have made th...

8 years ago
Topic
Replies: 6
Views: 2371
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

Hi,   Im sorry if i have made everything confusing, im new to the logic of the system so...sorry again. Yee that way is working for me too. I t...

8 years ago
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

I just want to be clear, do i need to add the domain first and then make a websitepointer or can i just add a pointer to a existent domain? (Do you ha...

8 years ago
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

Hi, No its the same behavior. Another thing is that if i am trying to add 2 subdomains down it dosent work either so example is. (So i want to have ...

8 years ago
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

I dont know if its matter but i copied only the portal files 2 days ago so i could get your fix about MC and that works great!

8 years ago
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

Hi, No it dosent matter if i check or uncheck that, its the same behavior.

8 years ago
Reply
Answer: Add Web Site Domain Pointer error

Hi, I also get Enter valid hostname if i try www.abc.com i am running 1.1.2 It only works if i puting one singel name like test and then select the ...

8 years ago
Topic
Replies: 8
Views: 7741
Topic
Replies: 0
Views: 616
Reply
Answer: AWstats (401) Unauthorized

I have solved it i have a write up here.

8 years ago
Topic
Replies: 1
Views: 1193
Page 1 / 3