Forum

Error opening syste...
 
Notifications
Clear all

Error opening system in Hosting spaces

Page 1 / 4

Ian Tobin
Posts: 17
Topic starter
(@itobin)
Active Member
Joined: 4 years ago

Hi

We are getting this error

NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]

SolidCP.Portal.Utils.CheckQouta(String key, PackageContext cntx) +11

SolidCP.Portal.SpaceQuotas.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +84

No idea what this is, could you advise?

Thanks

18 Replies
Trevor Robinson
Posts: 1403
Admin
(@trobinson)
Member
Joined: 6 years ago

Hello,

Can you check that your Portal and Enterprise server are the same version?

Thanks,

Trevor

Reply
Ian Tobin
Posts: 17
Topic starter
(@itobin)
Active Member
Joined: 4 years ago

Hi Trevor,

what is the easiest way of checking this? i used the installer to install the componments, however i did a server move from an old one so to this one and used the old web.config so im not entirely sure.

Can i refresh all the files without losing the configs?

thanks

Ian

Reply
Trevor Robinson
Posts: 1403
Admin
(@trobinson)
Member
Joined: 6 years ago

Hello,

The easist way to check this is:

Portal: Check bottom right of any page

Enterprise/Server: Load the website in a browser and it will show the version. If your unsure of the URL you can check in IIS.

Thanks,

Trevor Robinson

Reply
Ian Tobin
Posts: 17
Topic starter
(@itobin)
Active Member
Joined: 4 years ago

Hi Trevor,

thanks, they are running 1.4.2.

Ive also tried editing scheduled tasks, this is also coming up with a similar error.

thanks

Ian

Reply
Page 1 / 4
Share:
Downloads