Forum

Migrate slave WSP s...
 
Notifications
Clear all

Migrate slave WSP server to SolidCP

Page 2 / 2

hungpham
Posts: 13
Topic starter
(@hungpham)
Active Member
Joined: 5 years ago

Ok, so now, I start with this https://websitepanel-support.com/kb/installation/howto-install-key4ce-websitepanel-installer/, download and run the installer on the current remote server.

However, when running Key4ce installer, it shows error"an error occurred while connecting to the remote server. Please check your internet connection." Click OK, it loads the installation panel without any available component.

Can you guide me how to do now please?

Thanks.

Reply
2 Replies
hungpham
(@hungpham)
Joined: 5 years ago

Active Member
Posts: 13

Never mind. I missed one last step checking the value of Web.Service key. Running installation now.

Reply
Marco Tiggelaar
Admin
(@m-tiggelaar)
Joined: 6 years ago

Contributor
Posts: 1965

ehmm, it might help if you actually use the SolidCP installer to install a new SolidCP Enterprise (the whole point was that you could mostly skip WebsitePanel install)

Reply
hungpham
Posts: 13
Topic starter
(@hungpham)
Active Member
Joined: 5 years ago

Ok, I converted WSP to SolidCP with this tutorial https://solidcp.com/kb/installation/migrate-websitepanel-solidcp/, but now I cannot login with the same password of serveradmin, even I tried to copy password from the old database, or the new one, by SQL Server Management Studio, but still cannot login.

Any suggestion please?

Thanks.

Reply
2 Replies
Marco Tiggelaar
Admin
(@m-tiggelaar)
Joined: 6 years ago

Contributor
Posts: 1965

I think you need to look at the step:
Updating Enterprise Server

If your password isn't working your encryption key (cipher key) is most likely not the same as your old enterprise, or the database settings are incorrect.

Reply
hungpham
(@hungpham)
Joined: 5 years ago

Active Member
Posts: 13

Superb. I mixed the new and the old key. It is working now 🙂 Thanks a lot.

Reply
Page 2 / 2
Share:
Downloads