Browse folder websi...
 
Notifications
Clear all

Browse folder website

3 Posts
2 Users
0 Likes
908 Views
Posts: 40
Topic starter
(@king-dude)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

Hi,

This is a strange thing. I have created some websites without a problem (i can still browse them) and now when i create a site i cant browse my hosting directory when i want to add a virtuall directory and it says nothing.

And the same is whit HeliconAPE but it says like this.

Error: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> Could not find a part of the path 'C:HostingSpaces20120070www.mycustomerdomain.comwwwroot'. at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall) at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters) at SolidCP.Providers.OS.OperatingSystem.GetFiles(String path) at SolidCP.EnterpriseServer.FilesController.GetFiles(Int32 packageId, String path, Boolean includeFiles) at SolidCP.EnterpriseServer.esFiles.GetFiles(Int32 packageId, String path, Boolean includeFiles)

Regards

Pelle

2 Replies
Posts: 1962
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 8 years ago

Normally such situation happens when the System space isn't on the same server as Web server / IIS

Can you verify system service, web service and ftp service are all hosted by the same SolidCP server?

Reply
Posts: 40
Topic starter
(@king-dude)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

Thanxs for pointing me to the right direction!

I dident select the primary group on virtuall servers so probably that was the problem, so after i changed it new created hostingspace were Ok.

Regards

Pelle

Reply
Share: