Is the Web App Gall...
 
Notifications
Clear all

Is the Web App Gallery Dead?

7 Posts
4 Users
0 Reactions
1,081 Views
Posts: 4
Topic starter
(@gernhart)
Active Member
Joined: 5 years ago

Is anyone having issues with the Web App Gallery not displaying anything anymore? I used the custom feed solution found below last year and it worked perfectly. Nothing is being displayed anymore. I did update via the latest post in hopes it would fix it, but users still can't see anything. I was only using it so they could easily install WordPress.

https://solidcp.com/forum/question/anyone-else-having-issues-with-web-gallery/paged/6/

6 Replies
Posts: 6
(@kingj2000)
Active Member
Joined: 3 years ago

Try this:

Main feed URL:   removed link

 

Add Custom Feed:   removed link

 

Replace custom feed info with your own.

Reply
1 Reply
Admin
(@trobinson)
Joined: 9 years ago

Noble Member
Posts: 1456

@kingj2000 It looks like our forum system removed the links. Would you be able to open a ticket under Contact at the top of the page and i will verify them.

Reply
Posts: 43
(@mastercodefu)
Trusted Member
Joined: 8 years ago
Reply
Posts: 6
(@kingj2000)
Active Member
Joined: 3 years ago

Web app gallery is dead but you can still use your own custom feeds as I posted above.

Reply
2 Replies
(@gernhart)
Joined: 5 years ago

Active Member
Posts: 4

@kingj2000 I've tried using my own custom feed and still cannot see anything in the Web App Gallery.

Is anyone else having the same issue?

Reply
(@kingj2000)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 6
Share: