0

This seems to be across most of the servers.  It looks like the solidcp cant talk to servu. if i stop the servu it gives the exact same error, so it looks like a communication issue.  I can manually create this user but not via the cp

 

System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. —> Object reference not set to an instance of an object.
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at SolidCP.EnterpriseServer.FtpServerController.AddFtpAccount(FtpAccount item)
at SolidCP.EnterpriseServer.esFtpServers.AddFtpAccount(FtpAccount item)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at SolidCP.EnterpriseServer.esFtpServers.AddFtpAccount(FtpAccount item)
at SolidCP.Portal.FtpAccountEditAccount.SaveItem()

UPDATE !!

ok i have 4 servers not working and 4 working, I have compared, powershell versions. .net versions, etc servu registry etc, and there seems to be no differences.

If you goto a working server and open the users space and use the import option and select ftp it shows all the accounts. Where if you goto the servers that dont work and do the same, it returns no ftp accounts to import. From whay i can fathom out solidcp, edits the users in registry and creates the accounts etc there, i even compared the registries of the servers and no differences other than the users are different. I cannot work this out..

Question is closed for new answers.
unselected answer