chris
@enguard
Trusted Member
Joined: Oct 25, 2018
Last seen: May 16, 2024
Topics: 13 / Replies: 41
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@jack I assume you are not putting the user name into the password right? Give me an example of a password you are putting in so I can try to replicat...

1 month ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

Do you have all these options enabled on the server?  Screenshot-2024-04-23-at-10.51.02 PM.png

1 month ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

I can confirm that the original SmarterMail 10.x+ Provider (Legacy API) works with the latest SmarterMail Build 8867 as of today. I don't know when th...

1 month ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

When creating a new domain, most functions work. However, when trying to use it with existing domains / data, it does not work. In other words, things...

1 month ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

Disregard my last file post. In a lab environment it worked well enough. We rolled it out to production today and ran into some bugs. Therefore I do n...

2 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@hxkd this only works with latest smartermail Builds. However, we discovered it breaks the MFA feature therefore I removed it in my last posted zip fi...

2 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@hxkd Please be advised that the SmarterMail Web Services URL is different for each provider. SM10.x+ Provider: SM100.x+ / SM8747+ Prov...

2 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@hxkd You are running legacy Smartermail builds 7950 and 8601 which uses the Version 1 API and is fully compatible with the SmarterMail 10.x + Provide...

2 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

This will work with Build 8747 and newer. As of today it works with Build 8839. You can try it with older versions 86xx, it might work.  Smarte...

2 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@sergio got it! My manager Chris (yes same name) did not know it was for me. I just emailed you, thanks!

4 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

@sergio looks like there is no private messaging on this forum. Can you message me on atand we can take this conversation offline.

4 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

Sorry I was pointing fingers at the Smartermail providers this whole time but after much trial and error I discovered that Smartermail Builds 8629 thr...

4 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

I downgraded to Smartermail Build 8629 and was able to create a group. That means something changed with the API between Build 8629 and the latest Bui...

4 months ago
Reply
RE: SolidCP no longer works with Smartermail

We sponsored the development of the Smartermail100+ provider and unfortunately bug fixes has stalled. Thank you Sergio for picking up this code and...

4 months ago
Reply
RE: Email sending problem in 1.4.9

try unchecking the SMTP SSL option.

4 months ago
Page 1 / 4