CREATE_MAILBOX erro...
 
Notifications
Clear all

CREATE_MAILBOX error - WinRM client received an bad request status (400)

Page 3 / 3

schilperoordbas
Posts: 31
Topic starter
(@schilperoordbas)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

And here is the Mailbox Plan:

Reply
schilperoordbas
Posts: 31
Topic starter
(@schilperoordbas)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

Hey Marco, I detected some other hints to the problem of creating the Mailbox:

[4/14/2016 1152 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The operation couldn’t be performed because ‘mijndomein.nl’ matches multiple entries.
[4/14/2016 1152 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The recipient “SCP.nl/SCP_org/mijndomein.nl/prorail00000” is already a member of the group “SCP.nl/SCP_org/mijndomein.nl/mijndomein.nl”.

 

This comes from the Exchange Server inside SolidCP Portal -> “Server” -> Server Event Viewer -> SolidCP (from drop-down list).

Reply
1 Reply
Marco Tiggelaar
Admin
(@m-tiggelaar)
Joined: 6 years ago

Contributor
Posts: 1958

Well, the error is pretty straight forward: you have multiple resources in AD with the exact same value (i usually only seen this with email value's tho).

The way to resolve is to remove the duplicate that is outside of your SCP org.
You can also quickly skip it by running a test with a unique domain you haven't used before.

Reply
schilperoordbas
Posts: 31
Topic starter
(@schilperoordbas)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

Marco, good news! The environment works!! ?

I didn’t add Active Directory Portal settings to the Exchange servers. Actually, I skipped those settings on purpose because I thought they were only required on the Hosted Organizations server.

The setup works now:

1x AD Server + SQL + SolidCP Package

2x Exchange 2013 CU12 in DAG

Thanks a lot for all your help! You really helped me out.

Good luck with all the goals for SolidCP, it’s really nice.

 

P.s. : If you need anyone for documenting or helping on any area, I would like to assist. ?

Reply
1 Reply
Marco Tiggelaar
Admin
(@m-tiggelaar)
Joined: 6 years ago

Contributor
Posts: 1958

Glad you got it resolved 🙂
a small tip tho: i wouldn't install SolidCP directly on the AD server, you can run it through the Exchange server (or any other Domain member server).

Documenting or any other type of help is of course greatly appreciated, it's a starting project so we can literally use any kind of contributions. 🙂

Reply
Page 3 / 3
Share: