schilperoordbas
@schilperoordbas
Eminent Member
Joined: Apr 8, 2016
Topics: 1 / Replies: 30
Reply
Answer: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

Marco, good news! The environment works!! ? I didn’t add Active Directory Portal settings to the Exchange servers. Actually, I skipped those settings...

8 years ago
Reply
Answer: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

Hey Marco, I detected some other hints to the problem of creating the Mailbox: [4/14/2016 11:22:52 PM] WARNING: Exchange Invoke error: The ...

8 years ago
Reply
Reply
Answer: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

This is the hosting plan setting page: System Disk space, MB: Unlimited Bandwidth, MB: Unlimited Domains: Unlimited Sub-Domains: Unlimited ODBC ...

8 years ago
Reply
Comment: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

[4/14/2016 3:35:32 AM] ERROR: 'Hosted Microsoft Exchange Server 2013' ExtendToExchangeOrganization System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8000...

8 years ago
Reply
Comment: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

It's set to "Mail Format: HTML", so I guess that's not it.

8 years ago
Reply
Comment: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

Hey Marco, Glad to say that a user Hosting Space works fine with OU and stuff. Now at creating a mailbox I have this issue "Server was unable to pro...

8 years ago
Reply
Answer: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

Well, that works fine now, but, I’m still somehow not able to create an organization unit with a Hosting Space inside a reseller. Thanks for all the h...

8 years ago
Reply
Comment: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

Okay, so what I needed to do was clear that value and then create a Public Folder Mailbox? I have one now, using this command (outside of ECP, as you ...

8 years ago
Reply
Answer: CREATE_MAILBOX error – WinRM client received an bad request status (400)

There is no folder at all, might that be the thing that has been causing some of the issues I came by? Thanks for the explanation.

8 years ago
Page 1 / 3