Forum

New SimpleDNS Zone ...
 
Notifications
Clear all

New SimpleDNS Zone Problems after SolidCP 1.4.3 Upgrade

Page 2 / 2

chris
Posts: 21
(@enguard)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

Hi Trevor,

Simple DNS 8 has a default TTL setting that you can set to whatever you want. Currently when I create a new domain through SolidCP, it creates 3 hour (10800) TTLs by default. I see the SOA settings in SolidCP and that works but it is missing the Default TTL field.

Is it possible for you guys to have SolidCP pickup the default TTL setting we set from Simple DNS? Or be able to set that default TTL setting through SolidCP?

Or even better, be able to set a default TTL in the Simple DNS provider settings and also be able to edit each individual DNS entry's TTL. That would enable us to sell DNS services by itself!

Reply
JimJams
Posts: 111
(@jimjams)
Estimable Member
Joined: 5 years ago

Hi All,
Was this all sorted with 1.4.4 ?

We are using SimpleDNS on SolidCP 1.4.2 and want to upgrade soon.
Just checking the SimpleDNS side of things is all working in the latest?

Reply
indexebusiness
Posts: 25
Topic starter
(@indexebusiness)
Eminent Member
Joined: 5 years ago

Hi JimJams

We are still running 1.4.3 with the "SimpleDNS Plus 6.x" provider, not 8.x and that works fine.

We have not installed and tested 1.4.4 yet so I can't give you an answer.

Reply
Trevor Robinson
Posts: 1303
Admin
(@trobinson)
Member
Joined: 5 years ago

Hello,

The fix was included in 1.4.4.

Regards,

Trevor

Reply
Page 2 / 2
Share:
Downloads