SolidCP Enterprise ...
 
Notifications
Clear all

SolidCP Enterprise Server Requirement Error

6 Posts
4 Users
0 Reactions
1,182 Views
Posts: 4
Topic starter
(@robertzo)
New Member
Joined: 3 years ago

 

When I tried to install the standalone installation, in the System Configuration Check there is a SolidCP Enterprise Server Requirement Error and a SolidCP Portal Requirement Error. Here is a screenshot of what is going on. Please tell me what is wrong and what I need to do.

5 Replies
Posts: 1456
Admin
(@trobinson)
Noble Member
Joined: 9 years ago

Hello,

I presume the details says the account already exists? You will need to make sure you remove SCPEnterprise and SCPPortal accounts from your machine.

Regards,

Trevor

Reply
Posts: 4
Topic starter
(@robertzo)
New Member
Joined: 3 years ago

How do I remove it from my machine? I deleted ALL of the SolidCP files, sites, and application pools and uninstalled the SolidCP installer. Now I downloaded the installer again from your website and that is when I saw this message. Are there anything else I need to remove before I can install SolidCP.

Reply
1 Reply
(@berkut)
Joined: 7 years ago

Estimable Member
Posts: 109

@robertzo check this (click on keyboard) win+r -> control -> Administrative tools -> Computer Management -> Local Users and Groups

Reply
Posts: 4
Topic starter
(@robertzo)
New Member
Joined: 3 years ago

I tried that but it said Local Users and Groups not available on your version of windows 10.

Reply
Posts: 1964
Admin
(@m-tiggelaar)
Noble Member
Joined: 9 years ago

Do you have Active Directory DC installed on that windows?

(I don't use windows 10 but server 2019's for everything however i am very sure windows 10 also got local users and computers unless it's an AD DC).

Regards,

Marco

Reply
Share: